Landelijke genees- en hulpmiddelen bezorging tegen gunstige prijzen aan klinieken in heel Nederland.

Apotheek & Inkoop

Alle geneesmiddelen die een kliniek gebruikt, worden besteld bij een apotheek. Dit moet wettelijk ook zo. Ceban Clinic Services is een landelijke ziekenhuisapotheek die deze rol op zich neemt. Door de jaren heen hebben wij de nodige expertise opgebouwd. Zo zijn wij gespecialiseerd in het leveren van genees- en hulpmiddelen aan klinieken. Wij weten exact wat klinieken gebruiken aan geneesmiddelen en hebben dit ook op voorraad. Daardoor kan elk gewenst geneesmiddel landelijk snel bezorgd worden.  Dit geldt uiteraard ook voor geneesmiddelen die bereid moeten worden. 

Indien uw kliniek meerdere locaties heeft is Ceban Clinic Services de apotheek waar u terecht kunt voor al uw geneesmiddelen bestellingen. De processen worden op al uw locaties op dezelfde wijze gestructureerd. Daarnaast kan er gefactureerd worden per locatie of aan het hoofdkantoor.  

Ons ISO-certificaat laat zien dat alle processen van onze bedrijfsvoering grondig zijn doordacht.  Indien gewenst kunnen wij managementrapportages uitgesplitst per locatie aanleveren. Daarnaast heeft Ceban Clinic Services een adviserende functie over het geneesmiddelenbeleid, omgevingscondities, apparatuurbeheer en protocollering.

 

Waardoor klanten bij ons blijven: 

  • Landelijke dekking
  • Goede transparante prijzen
  • Prettige en heldere communicatie
  • Gebruiksvriendelijk bestelportaal
  • Vast aanspreekpunt voor bestellingen en kwaliteit 

 

Wij proberen optimaal mee te werken aan rust en flexibiliteit in de kliniek. Hierdoor kunt u zich focussen op de behandelingen en de patient. Dit is de reden dat al meer dan 100 klinieken u voor gingen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

 

  “GUNSTIGE PRIJZEN, landelijke dekking  EN RUIME VOORRAAD medicatie voor klinieken”